4.5 meter logboek

4.5 meter logboek

4.5 meter logboekHet is altijd leuk als je ergens ontvangen wordt. Door middel van dit 4.5 meter logboek laat ik zien waar en door wie ik ontvangen en/of gewerkt heb. Ook als je mij alleen ontvangen hebt, zou ik het leuk vinden als je even een ontvangstrapport, onder aan de pagina, wilt invullen, om dit 4.5 meter logboek compleet te maken.
Hier staan de DX verbindingen die onlangs zijn gemaakt op 4.5 meter:

DatumStationsnaamLocatieFreq.Sign. 1Sign. 2Opmerkingen

Legenda:
Datum: 01-01-2014
Stationsnaam: Romeo-Hotel
Freq: Frequentie tegenstation
QTH: Locatie van tegenstation
Signaal 1: RH: Hoe hard was ik in QTH
Signaal 2: Hoe hard is het tegenstation bij RH
Opmerkingen: Spreken voor zich.

Heb je mij toevallig gehoord? Geef dan hieronder je ontvangstrapport door in dit 4.5 meter logboek.

 

2 COMMENTS :

 1. By Sluwe Vos on

  66.30 Radio Sluwe Vos, wanneer gaan we eens een qso maken op 4.5 meter? 🙂

   
  1. By Romeo Hotel (Post author) on

   Nog geen idee, heb het nog niet werkend. Heb jij het wel werkend? En wat zijn je bevindingen?

    

Comments are closed.