4.5 meter logboek

4.5 meter logboek

4.5 meter logboekHet is altijd leuk als je ergens ontvangen wordt. Door middel van dit 4.5 meter logboek laat ik zien waar en door wie ik ontvangen en/of gewerkt heb. Ook als je mij alleen ontvangen hebt, zou ik het leuk vinden als je even een ontvangstrapport, onder aan de pagina, wilt invullen, om dit 4.5 meter logboek compleet te maken.
Hier staan de DX verbindingen die onlangs zijn gemaakt op 4.5 meter:

DatumStationsnaamLocatieFreq.Sign. 1Sign. 2Opmerkingen

Legenda:
Datum: 01-01-2014
Stationsnaam: Romeo-Hotel
Freq: Frequentie tegenstation
QTH: Locatie van tegenstation
Signaal 1: RH: Hoe hard was ik in QTH
Signaal 2: Hoe hard is het tegenstation bij RH
Opmerkingen: Spreken voor zich.

Heb je mij toevallig gehoord? Geef dan hieronder je ontvangstrapport door in dit 4.5 meter logboek.

 

2 COMMENTS :

  1. AvatarBy Sluwe Vos on

    66.30 Radio Sluwe Vos, wanneer gaan we eens een qso maken op 4.5 meter? 🙂

     
    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *